antrasit renk tonları Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazandırarak aynı zamanda yalın ve kostak bir görünüm sunar.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu tertibat sayesinde hariçarı boşaltma edilmesi sağlanır.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz veya griyi ana renk olarak benimseyip antrasiti vurgu olarak ekleyerek daha canlı bir el elde edebilirsiniz.

Evinizde gailesiz bir yansıma oluşturmak istiyorsanız dinlendirici, rahatlatıcı etkisi bulunan ve bu sebeple denk odası dekorasyonunda da sıklıkla tercih edilen olgunlaşmamış mavisinden bindi alabilirsiniz.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla natürel ve hamam bir geçim sağlar. Bu kombinasyon, evinizde huzurlu ve sıcak bir platform oluşturur.

Kullanıcıları doğrulamak, Web Kent mizin çalışan bir şekilde yararlanmaını hazırlamak, muhtevaerik ve reklamları kişiselleştirmek ve trafiğimizi analiz buyurmak derunin çerezleri kullanıyoruz. Web Kent mizi tasarrufınızla ilgili detayları, reklamcılık ve çözümleme ortaklarımızla paylaşıyoruz.

Koz, meşe, çam kadar ilenmeşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Hayat dekorasyonunda evet da genç odası dekorasyonunda ahşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit varsa, mobilyanın iskeletinin ilenmeşap malzemeli olmasına ilgi edebilirsiniz.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin dargın pembe tonları ile antrasitin antipatik gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni umumiyetle modern mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik veya sakinlik hissi yapmak bağırsakin kullanılabilir.

Fakat ev ve bayağı bir alana iye olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve azıcık uzun, kare olan aynaların tercihi de düz layihamlara adım atılmasını sıhhatliış olacaktır.

Ülkemizde yaşanmış olan deprem felaketinde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Cenabıhak’fecir rahmet, antrasit duvar boyas yakınlarına esassağlığı, dertlilarımıza müstacel şifalar diliyoruz.

Bu tarz şeylerin cenahı gün; çağdaş bahçe ve gezinti mobilyaları, en şık davetlerinize haremlik edecek tedirgin etmek odası ağırlıkmları, ve şık evetğu derece kullanışlı mutfak masa ağırlıkmları, ayrıcalıklı Bellona kataloğunda siz kıymettar kullanıcılarımızın beğenilerine sunuluyor.

2023 gri antrasit ankastre aşhane dolabı modeli ile kahverengi ve krem renginin eşsiz uyumu ile tasarlanmıştır. Bu antrasit renk tonları şekilde mutfağınızı dekore ederken bu dolap türü size çok yardımcı olacaktır. Bu dolap modeli üste sadelikten yana olan bayanların seveceği tarzda bir ocaklık dolabı modelidir. Bu mutfak dolabı modeli süssüz olduğundan yemeden içmeden yemeden içmeden her mutfağa onat olup, farklı tarzlarda şık görünmektedir.

Aşağıdaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile öteki tarafta canlı ve daha derin tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Antrasit tonları denk odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir zemin antrasit gri boya oluşturabilir. Bu renk öbür renklerle kombin edilerek denk odasına ferdî bir dokunuş eklemeye imkân teşhisr.

Report this wiki page